2010. január 21., csütörtök

Búcsú

Ettől a blogtól veszek búcsút, nem a blogírástól összességében. Már egy jó ideje nem írtam, főképpen azért, mert új felületen indítottunk blogot, amin már nem csak az én, hanem kollegáim írásai is megjelennek. A címe: http://atlacco.blog.hu.

Egyrészt nagyobbak lettünk, és egyre kevesebb időm jutott a blogírásra. Másrészt arra gondoltunk, hogy jó, ha több szempontból mutatjuk be munkánkat, így az új blogra írnak a kurátorok és a tanácsadók, és persze a munkatársak. Mindenkinek más szelet jut a TI életéből, más érdekli, más motiválja. És nem utolsó sorban, így garantált, hogy valaki mindig tud írni, tehát rendszeresen frissül az oldal.

Juditnak (Gimesi, Easyweb, ők fejlesztik és üzemeltetik a honlapunkat) és Gergőnek (Böszörményi Nagy, Nézőpont Intézet) egy nyarába került, míg rábeszéltek a blogírásra. Nem voltam egyszerű eset, ők kitartóan győzködtek, és végül egészen megszerettem ezt a műfajt.
Sőt, mindenféle statisztikák mutatták, hogy számomra meglepetésszerűen sokan kattintottak ide, úgyhogy összességében nem bántam meg. És folytatom is, immár az egész csapattal együtt, itt. Várjuk szeretettel a látogatókat!